Gästbok

Nedan kan du gärna skriva några rader om vad du tycker
om din upplevelse tillsammans med Orangeriet 🙂

Comments 150

 1. Tack Ann-Sophie för goda råd och härlig massage! Artrosen glöms bort o jag dansar ut från behandlingen. Trevliga och insiktsfulla samtal bidrar till den fina upplevelsen. Ser redan fram emot nästa besök! Kramar

 2. Tack för dina kloka råd och bra behandlingar. Trodde inte att mitt knä skulle funka för skidåkning i år, efter olyckan. Men tack vare dig, dina behandlingar, bra massage, bra övningar (Styrke-och rörlighet) så gick skidåkningen som en dans. Tack!!

   1. Post
    Author
 3. Tack för att jag fick gå hem med en lätt och varm kropp.
  Tack för att du lyssnar och kommer med kloka svar som gör hjärtat varmt.
  Älskar den här varma känslan.
  Kram

 4. Tack för att du räddade resten av min förskräckliga dag. Tack för att du lyssnar och kommer med så kloka svar. Tack för att jag fick gå hem med en lätt och varm kropp i detta gråväder och ett varmt hjärta.
  Älskar dessa känslor.
  Kram

 5. Ann-Sophie är superproffsig. Hittar alltid de ställen som behöver extra omtanke men ger också tips och trix för att förebygga och stärka svaga områden. Ger henne mina allra bästa rekommendationer. Stort tack för all hjälp!

 6. Tusen tack för en underbar massage! Väldigt skönt att få massage på armarna också, man glömmer ofta bort att man är spänd även där om man som jag jobbar framför datorn hela dagarna.
  Och tack för dina kloka ord och din härliga energi! Vilken bonus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *