Gästbok

Nedan kan du gärna skriva några rader om vad du tycker
om din upplevelse tillsammans med Orangeriet 🙂

Comments 152

 1. Krånglig vänsteraxel. Förmodligen på grund av för mycket framåtlutad sittställning vid datorn.
  Men Ann-Sofie fixade axeln så att den funkar utan värk med välgörande och professionell
  massage samt tips om nyttiga gym.övningar. Spännande hälsosamtal inte att förglömma
  spetsat med en soft citrondrink och behaglig musik i bakgrunden. Rekommenderar verkligen
  Ann-Sofies behandlingar och kloka synpunkter på hälsosamt levene.

 2. Att leva i en kropp som tydligt berättar när livet bjuder på motgångar kräver sitt underhåll. Tack Ann-Sophie för givande samtal, välgörande massage och bra tips att ta med hem för hur jag kan motverka krampande muskler, spänningshuvudvärk eller försämrad rörlighet. En bonus att du lockar ut mig på stavgång när vädret bjuder in.
  <3

 3. Tack för fantastisk omvårdnad denna vår. Utan dina kloka tankar tillsammans med välgörande massage, samtal och övningar för kropp och själ hade jag inte klarat denna vår. Jag ”gick i väggen” för 15 år sedan och fick då hjälp av Ann-Sophie att komma tillbaka. Nu när samma sak var på väg att hända igen vände jag mig till Orangeriet för att försöka undvika ”väggen” och kan nu med tillförsikt se fram mot en semester och inte en sjukskrivning. Stor kram på dig och ha nu själv en välförtjänt ledighet så ses vi i augusti igen.

 4. Tack för dina kloka råd och bra behandlingar. Trodde inte att mitt knä skulle funka för skidåkning i år, efter olyckan. Men tack vare dig, dina behandlingar, bra massage, bra övningar (Styrke-och rörlighet) så gick skidåkningen som en dans. Tack!!

   1. Post
    Author
 5. Tack för att jag fick gå hem med en lätt och varm kropp.
  Tack för att du lyssnar och kommer med kloka svar som gör hjärtat varmt.
  Älskar den här varma känslan.
  Kram

 6. Tack för att du räddade resten av min förskräckliga dag. Tack för att du lyssnar och kommer med så kloka svar. Tack för att jag fick gå hem med en lätt och varm kropp i detta gråväder och ett varmt hjärta.
  Älskar dessa känslor.
  Kram

 7. Ann-Sophie är superproffsig. Hittar alltid de ställen som behöver extra omtanke men ger också tips och trix för att förebygga och stärka svaga områden. Ger henne mina allra bästa rekommendationer. Stort tack för all hjälp!

 8. Tusen tack för en underbar massage! Väldigt skönt att få massage på armarna också, man glömmer ofta bort att man är spänd även där om man som jag jobbar framför datorn hela dagarna.
  Och tack för dina kloka ord och din härliga energi! Vilken bonus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *