Om

Om mig & Orangeriet.

Låt mig bli din friskvårdsinspiratör!

Hos Orangeriet garanteras du erfaren, säker och proffsig friskvårdshjälp. Allt med fokus på din hälsa och ditt välmående. Du får hjälp att locka fram din energi, känsla, helhet och fokus, så att du kan hitta din balans i livet. Precis som i ett orangeri får du som kommer till mig ljus, värme och kraft att växa – och ändå känna att du kan leva det liv som passar just dig för att må bra.

Exempel på områden där jag kan hjälpa dig är:

· Massage
· Träning
· Coachning
· Stresshantering
· Avspänning
· Mental träning

Du är i goda händer. Oavsett om det gäller fysisk träning eller mental träning kan du tryggt vända dig till mig. Min kompetens inom friskvård är bred och sträcker sig över flera olika områden. Jag är diplomerad ledare inom jympa, spinning, yoga, power hour, core, jogging, stavgång samt licensierad gyminstruktör. Därutöver är jag diplomerad massör och friskvårdskonsult av Axelsons, kvalitetssäkrad av branschrådet Svensk Massage.

Inom ramen för coachning är jag även certifierad kommunekolog. Kommunikologi© är läran om kommunikation och förändring, där kommunikation är medlet och förändring är målet. Kommunikation definieras brett som allt beteende och all upplevelse. Som kommunikolog är jag utbildad i att utföra förändringsarbete med enskilda personer, relationer, grupper, organisationer och på samhällsnivå. Som kommunikolog vet jag vad som ger önskade eller oönskade resultat och kan göra de förändringar som behövs. Du får hjälp att åstadkomma förändringar i ditt liv som utgår från dig och dina önskemål .

Varmt välkommen till mig och Orangeriet – för en välmående kropp & själ!

Ann-Sophie Bäckman,
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund