Om OrangerietFriskvård. Massage. Träning. Rehab. Coachning.

Hos Orangeriet garanteras du erfaren, säker och proffsig friskvårdshjälp. Allt med fokus på din hälsa och ditt välmående. Du får hjälp att locka fram din energi, känsla och helhet så att du kan hitta din balans i livet.

Jag tycker det är fränt att guida mina gäster och det hade sin upprinnelse i feedbacken jag fick då jag varit ledare på Friskis&Svettis. Blev ledare 1996 och efter varje pass kom det fram motionärer och uttryckte glädje, tacksamhet och kärlek. Blev en riktig boost, samtidigt som de bekräftade att jag gjorde stor skillnad i deras välmående. Några år senare var jag mammaledig och satt i sandlådan med barnen och resonerade kring ”vad får mitt hjärta att sjunga” Svaret blev inte att jobba med IT, som jag livnärde mig på.

Tog farväl av en framgångsrik tid med härliga kunder och tog av den svarta kostymen. Bytte till en orange dito och satte mig i skolbänken och njöt av att börja resan mot att läsa om fysiologi, näringslära, friskvårdsmassage, samtalspedagogik, träning, stresskunskap och yoga. Träffade Georgio Rossi, Fredrik Paulun, Göran Boll, Silje Lea m fl och fick en hel palett av kunskap om hur vi kan hitta vår bästa väg till välmående. Var helt absorberad av all ny kunskap och valde att läsa vidare till massör och coach. Jösses vilket bra drag! Som att putta drottningen i schack! Bingo!

Öppnade Orangeriet Friskvård 2006 och har sedan dess haft det riktigt inspirerande och glädjerikt! Känns så inspirerande att få rå om och hitta nya vägar för mina gäster och har du nu fått tummen upp ”av din magkänsla” så är det bara att hälsa på!

Välkommen till en stund bara för dig själv!

Ann-Sophie Bäckman
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Sök