Träning - bli stark och immun mot stress

Träning, rörelse, motion, ja kärt barn har många namn. De flesta har en egen intention till att röra på sig, kanske att kunna leka med barnen, att stilla tankarna och rensa hjärnan, att hålla inför utmaningen som väntar eller helt enkelt för att må bra.

Jag blev ledare på Friskis&Svettis 1996 och har fått uppleva så många tacksamma kommentarer och blivit lovebombad av så många motionärer efter träningspassen. För det är i sanning en underbar känsla när endorfinerna sprutar ut i kroppen och en kvittrar som en fågel efter att passet är slut. So far, so good!

Men även den mest träningsvana och den tidigare så rörelseengagerade personen kan tappa farten. Livet kommer i vägen, lusten tar slut och plötsligt har det gått tre år och man har inte gjort någonting. Möjligt är ju också att du aldrig gillat att träna, aldrig någonsin. Kom till Orangeriet Friskvård.

Vi för en dialog och kommer fram till vad som är lustfyllt för dig. Vi gör ett test som visar vilka muskler som är starka och funktionella, samtidigt som de svaga och kinkiga musklerna får visa sig i ljuset. Jag tränar med dig och vi genomför övningar som är bra för just din kropp.

Tillsammans hittar vi en träningsform som passar dig och här finns allt ifrån spinningcyklar, bosubollar, TRX-band, stepbrädor, stavgångs stavar m fl redskap. Välkommen hit och locka fram din lustfyllda träningsglädje! 
Sök